RESULTATEN VOOR KAPSALON INRICHTING

kapsalon inrichting

Het bedrijf Interlook Design staat voor doelgerichtheid, open minded denken, snelheid, resultaatsgerichtheid, communicatie, klantgerichtheid, kwaliteit, energie, servicegerichtheid, oplossend denken. Dit zijn geen waarden waar je opeens aanspraak op maakt. Dit is elke dag hard werken, bijsturen, je lat hoger leggen, kortom hier heb je daadkracht voor nodig, je moet het ontzettend graag doen. Dat dit niet altijd eenvoudig is, begrijpt iedereen. Maar het is een eer om met onze klanten tot een mooi resultaat te komen. Isabelle De Waele, Thierry Teirlinck en het ganse team staan reeds vele jaren in de branche van kapsalon inrichtingen en de schoonheidsspecialist. De ambitie blijft groot en de motivatie werkt aanstekelijk.

Complete Saloninrichting - Kappersstoelen

De mooiste Saloninrichting voor de beste prijs! Bestel gemakkelijk online.

Guy Sarlemijn Design - Kappersinterieur & Kappersmeubelen

Onze showroom is gelegen op het monumentale terrein van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De Van Nelle Fabriek. Industrieel Rijksmonument en trots UNESCO Werelderfgoed. Dit terrein de bedrijven gelegen aan het terrein bruisen van energie en inspiratie. Het design van de Van Nelle bestaat uit glas en staal. En laat historie en toekomst bij elkaar komen. De Van Nelle Fabriek is de thuisbasis van al meer dan 80 grote en kleinere ondernemingen en van talloze (internationale) congressen en netwerkevenementen. Een unieke omgeving, met veel licht en ruimte, en een dynamiek die voelbaar aanwezig is.

Kapsalon interieur, voor ieder budget

MW hair & beauty is ook uw leverancier voor kapsalon-interieur.
In Waardenburg hebben wij een showroom ingericht waar u vrijblijvend een bezoek aan kunt brengen, wij geven u dan graag meer informatie over ons assortiment.

Kappersinterieur

Wij zijn gespecialiseerd in zowel nieuw als tweedehands kapsalonmeubilair. Wij maken kwaliteit betaalbaar.


ALLES OVER UW INTERIEUR 
Alle rechten voorbehouden 2017
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin