INTERIEURADVIES

De associatie van interieurarchitecten

Het AiNB is, sinds 1952, de enige officieel erkende beroeps- en belangenorganisatie voor professioneel opgeleide en werkzame interieurarchitecten. Het AiNB onderhoudt nauwe contacten met de beroepspraktijk, maar ook met het onderwijs en de industrie, zowel op nationaal als internationaal terrein.

Dagelijks neemt AiNB het op voor zijn leden en tracht deze bij te staan in de uitoefening van het beroep. Belangenbehartiging, informatie, advies, bijscholing en administratieve hulp staan hierbij centraal.

Heritage interiors

Heritage Interiors brengt het exclusieve 'Heritage'-gevoel bij u binnen.
Vertrouw op onze totaalinrichting voor de authentieke landelijke stijl of tijdloos modern.

Gratis interieuradvies

Toe aan een compleet nieuw interieur of op zoek naar iets nieuws voor dat raam op het zuiden? Versterkt door de komst van het internet en het alsmaar groter wordende aanbod van woonartikelen kunnen wij ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet en geen zin hebt om veel tijd in de zoektocht te steken. De stylisten van Verdegem gaan graag de uitdaging aan en geven u gratis interieuradvies in de regio Sluis, Oostburg en Aardenburg. Zij dragen u oplossingen aan waarvan u echt blij wordt én waarmee u tijd en geld bespaart. Het enige wat u hoeft te doen is 1 uur tijd reserveren en een afspraak te maken. De rest doen wij graag voor u.

Homescape

Bij Homescape willen we antwoorden bieden op de vragen die u bezig houden bij de inrichting van uw interieur. Bekijk rustig onze realisaties en laat u inspireren...

Onze troeven:
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies op maat
  • Productie in eigen atelier en plaatsing door eigen team
  • Eigen lakkerij
  • Zaakvoerder werkt mee en volgt zelf de werken op
  • Vlekkeloze service


Interieuradvies voor nieuwbouw en renovaties

Op zoek naar interieuradvies? De inrichting van uw woning vertelt heel wat over uzelf. Daarom is het de filosofie van onze ervaren interieurarchitecten om u als ...


NatuursteenVerticale-lamellen  - Website laten maken - Goedkope webshop -

 

ALLES OVER UW INTERIEUR 
Alle rechten voorbehouden 2017
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin